Kategorie receptů
- Autor: Engilla
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná polohrubá | 250 |
Mléko kefírové 1 % tuku průměr | 560 |
Cukr průměr | 130 |
Jablka | 200 |
Oleje (všechny druhy) | 90 |
Vlašské ořechy | 30 |
Vejce celá průměr | 55 |
Prášek do pečiva | 20 |
Energetická hodnota celkem: 11927 kJ
Bílkoviny (g): 53,
Tuky (g): 122,
Sacharidy (g): 383,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 184,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 596 kJ
Bílkoviny (g): 2.7, Tuky (g): 6.1, Sacharidy (g): 19.2, SAFA (g): 1, Cukry (g): 9.2, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.